Πέμπτη 29 Μαΐου 2008

Ιδιοπαραγωγή = αντάρτικο

Ηomegrown κολοκυθάκι... Ε, και? σιγά το γεγονός, χέστηκε η φοράδα στ΄ αλώνι, θα πει κανείς… Σιγά μην έλυσες και το παγκόσμιο πρόβλημα επισιτισμού…
Κι όμως… πρόκειται για πράξη ανατρεπτική και επαναστατική!
Γροθιά στο σύστημα και τους μηχανισμούς της καταναλωτικής εξάρτησης και υποτέλειας, κλωτσιά στον κώλο της αλυσιδωτής στυγερής κερδοσκοπίας!
Ανατροπή, στην τάξη και την «ευημερία» της παγκοσμιοποιημένης οικονομίας.
Τρικλοποδιά στα γρανάζια των μηχανισμών της αγοράς και άρνηση στη κατασκευασμένη χρηματιστηριακή διατίμηση των τροφίμων και στην τεχνητή κρίση, χρυσοφόρα για εκείνους ελέγχουν την παγκόσμια αγορά και κρατούν την ανθρωπότητα στην ομηρία και λαούς ολόκληρους στην πείνα και εξαθλίωση.
Άρνηση, στη «νομιμοποιημένη» καθημερινή τροφική δηλητηρίαση που μας επιβάλλουν με τα φυτοφάρμακα, τα μεταλλαγμένα και τα νοθευμένα τρόφιμα, οι αδίστακτοι έμποροι θανάτου.
Ιδιοπαραγωγή με σεβασμό στη φύση, για σωματική άσκηση, ευεξία και ψυχική υγεία! μοίρασμα του πλεονάσματος σε φίλους και κατανάλωση με μέτρο και ποιότητα…
Ιδιοπαραγωγή = αντάρτικο έξω από το σύστημα της παγκόσμιας κερδοσκοπίας των μονοπωλίων και των πολυεθνικών!

Μανάβη, άδίστακτε καπιταλιστή και κερδοσκόπε, άμα με δεις να μου γράψεις!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γηραιέ, πράγματι η καλλιέργεια είναι πράξη ανατρεπτική. Σε μια περίοδο που εγκαταλείπεται απαξιωμένη η γεωργική δραστηριότητα, τώρα που οι πάντες αναζητούν διέξοδο στον τουρισμό και στην δωρεάν επιβίωση, τώρα που κάθε σπιθαμή γης φαντάζει σαν "οικόπεδο", ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑΣΟΥΜΕ.

ΚΚ

ΚαΠα είπε...

Για το αντάρτικο της υπαίθρου τις βάζω και εγώ τις ντομάτες και τα κολοκυθάκια μου ;-}

Αλλά για το αντάρτικο πόλης, τι λέτε; Στις γλάστρες της βεράντας να φυτέψω καρπούζια ή μήπως πεπόνια;-{

Veneceremos !!!